Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Söderut till vägens ände

 

Tredje cykeldagen här nere och planen var att ta oss så långt söderut det gick. Efter några timmar nådde vi vad som fick lov att bli vändpunkten för oss. Faktum är att vi var längst söderut även om vi inte kunde ta oss ut till själva udden (som ligger lite norr om öns sydligaste punkt). 2×19 km grus på racer hade blivit hårt. De 14 milen och 1950 höjdmeterna gjorde sitt ändå! 5,5h cyklade idag, nu ska vi älska med middagsbuffén, blir lite kortare imorgon.

image image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons