Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Solskenscyklist…

Idag var det svårt att vara något annat än solskenscyklist! Rullade hemifrån strax innan 8 och mötte upp Anders som också cyklar för Cykelhuset. Har inte träffat honom så mycket då han bor i en annan del av landet. Men vi fick till en rolig tur på en hel del stig och såklart en del grus och asfalt. Hade en bra känsla i kroppen på stigarna och jag ser fram emot helgens tävlingar nere i Alingsås. Blev nästan 4,5 bbq i sadeln, skönt med värmen! Nu blir det jobbbbba!

imageimage image image

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar