Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Som en pannkaka

Nu har jag börjat kika på mitt lilla drevhaveri jag fick i helgen. Drevet ska ju vara platt som en pannkaka men det här ser mer ut som en sån där karusell som går runt runt, upp och ner. Kanske kan sälja det till Gröna Lund? Det ska tillbaka så länge men nya delar är på g:) ni har väl inte missat att det snart är dags för pannlampecyklandet? Norrortlightbulb.blogspot.se imorgon kör vi! Ladda lamporna!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!