Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Sommarkänslor och ny bana:D

Det här har varit en riktigt fin dag, hade först planer på att sticka ut på ett distanspass på racern i det härliga vädret. Men sen kom ja på bättre tankar.;) Det blev en del trädgårdspill efter frukost, har planterat om, fixat med en pallkrage…oj vad bra det blir. Stack sedan ut på ett skitkul mtb-pass. For bort till en av mina referensbanor och körde ett varv, dock har ja ledsnat lite på den banan, knappt några höjdmeter och en hel del rötter plus att det låg en massa träd över stigen:( rullade vidare till ett annat ställe i Sigtuna som ja snurrat runt en del sen istiden drog sig tillbaka. Fick ihop ett förjävla fint varv! Tyvärr funkar just den dragningen inte som TT bana då man korsar lite här och där men grym träningsbana. En bana som aldrig bjuder på någon vila, utförslöporna är lite lagom tekniska och kräver att man har tungan i rätt mun. Annars är den i stort sett upp och ned hela varvet. Kort varv på ca 1700 m men det tar verkligen på krafterna! Efter cyklingen la ja mig i hängmattan och jobbade lite…i brist på träd…så får man använda en smurf och ett nedslaget armeringsjärn. KANON!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!