Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Sommarskoj

Vilken härlig sommarvärme! Har varit lite snålt om blogginlägg på sistone men dagarna har varit fyllda av antingen sommaraktiviteter eller jobb eller en kombination av båda! Gårdagen bjöd först på en discgolfrunda på en 18-hålsbana, kasten blir bättre och bättre men tallarna får fortfarande lida en hel del till och från. Blev även en cykeltur igår och innan dagen var slut hann jag med en tur med kajaken! Sköna sommarvärme! Hoppas ni som läser detta bara är inne en snabbis och att ni annars är ute och busar i värmen! SOMMAR!

JAN_0067_JesperAnderssonPhotography JAN_0072_JesperAnderssonPhotography JAN_0096_JesperAnderssonPhotography JAN_0107_JesperAnderssonPhotography JAN_0124_JesperAnderssonPhotography JAN_0131_JesperAnderssonPhotography JAN_0171_JesperAnderssonPhotography JAN_0105_small Fil 000 Fil 001 Fil 002

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar