Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Specializedplåtning

Började dagen med drygt 3000 meter drunkning uppe i simhallen. Sen blev det lite plåtning hemma i Jesper Andersson Photography’s hemmasnickrade studio;) riktigt kul med nya lamporna! Plåtade lite prylar till nästa nummer av Allt om mtb! Tycker personligen att det blev rätt häftigt. Nu på eftermiddag/kvällen blev det ut på Stumpjumpern i regnet en sväng, förjävla kul faktiskt! Sladda över hala rötter med mera:)

IMG_2143 IMG_2144 IMG_2146 IMG_2147

Alla kanske inte kommer med i tidningen och jag har även några fler utöver dessa;)
IMG_2156IMG_2155

Och ja… det är skillnad på en mobil- och systemkamera;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.