Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Spegeln på plats!

Hängde precis upp min nytillverkade spegel nere i källaren. Det blev grymt bra faktiskt! Idag är det finväder och det är ju inte fel, på schemat står det mtb och sen tänkte ja jobba lite med kyrkklockeservice:) ha en trevlig dymmelonsdag! Apropå dymmel och kyrkklockor så hörde ja precis på bandit att en dymmel är något man sätter på just kyrkklockor för att mjuka ner klangen lite:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!