Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Sponsorutnyttjande:)

Fick till ett härligt pass på cyclocrossen på förmiddagen. Hade en bana på ca 6 minuter som jag körde några varv på. En bra kombination av hårdkörning och tekniska inslag. En hel del löpning i trappor med mera. De som satt och jobba och såg mig susa förbi gång på gång måste ju trott man var tokig… För det är man ju inte. Nu är benen trötta som tusan. Sitter på Access Rehab och väntar på att få en grym idrottsmassage av Sara Penton:) Får se om jag kan hålla mig för skratt, är ju så satans kittlig… Sen ska ja vidare till Tyresöcykelmagasin och plocka upp lite delar. Får se om ja hinner med ännu ett möte på vägen hem… 

I brist på trappor får man åka hiss:s 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!