Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Städat…och finbesök!

Under förmiddagen har jag ägnat mig åt lite städning. Den här bloggen börjar nästan likna en köp och säljmarknad… här kommer nämligen lite fler prylar jag har över!

Ett avstannat singlespeedprojekt, 1500:-
Enkel trainer jag använt typ 5 ggr, perfekt för att värma på! 800:-
DT XRM100 26″ framgaffel, 15m axel och tapered, lockouten är lite bråkig, 2000:-
Sram XX grupp, BB30 175mm. Har en del skav och klingorna bör bytas. 3000 för allt, en kassett är bra och en är  mindre bra.

Sen skrev jag ju något om finbesök också! Idag får jag besök av Herr Wengelin. Hoppas på att få till ett pass tillsammans med lite Sigtuna-Sightseeing! haha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!