Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Jisses vad kul det var att pannlampecykla igår! Har inte hunnit kika på chipfilen ännu.. Ska försöka hinna det i eftermiddag/kväll. Nu är jag på kyrkklockejobb. Så det blir en dag med springande upp och ner för trappor med höga steg:) kul! 

Har fått en massa paketavier också, alltid spännande med paket! Särskilt när man inte har en aning om vad det kan vara inuti?! Hmm… Återkommer om detta.
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!