Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Stigdistans

Underbart väder, vilket inte är fel när det stod distans på schemat! Klev ombord på cykeln och började rulla stig bort mot ängsjöhållet. Det går att ta sig på grusvägar och stigar nästan hela vägen fram till Ängsjö från Sigtuna. Bland annat kan man köra en hel del på upplandsleden som bitvis går precis intill Mälaren. Tror det kan vara en fin stig att ta för att åka och fika och bara njuta av livet, men ja ska inte uttala mig på det området….det där med att fika är inget jag behärskar ännu. Väl framme i Ängsjö snurrade jag ett varv på milspåret, ett kul milspår med en hel del berghällar, lite Lida Loop-känsla! Cyklade förbi Cykelhuset i Upplands Väsby på vägen hem och smidde lite planer, kommer lite spännande nyheter här så småningom!!! 

Sen blev det lite snabbare vägar hem. Nu ska ja dra iväg och handla, om jag inte hinner fångas av skåpens svarta hål innan dess! Hehe

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!