Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Stjärnfallsjakten och OS-kaffe

Det blev inte så mycket av mitt stjärnfallsjagande. Jag var redo men det föll inga stjärnor igår natt. Tog dock lite bilder på stjärnhimlen som jag personligen tyckte blev lite mysiga. Idag har det blivit rätt lugnt, en sväng till Uppsala och födelsedagskalas på eftermiddagen. Var ute och lekte av mig lite på endurohojen, snart är det dags för avslutningen i Enduro Sweden Series. Ser fram emot det racet, det är nog hög tid att anmäla sig om man vill upp och ha kul på hjul. Har också avnjutit en god kopp kaffe, brasiliansk böna rostad här hemma i Kaffeverkstan! Passar ju bra så här i Rio-tider. JAN_1360_JesperAnderssonPhotography JAN_1359_JesperAnderssonPhotography

JAN_1320_JesperAnderssonPhotography JAN_1313_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.