Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Stor och stark

Ja är varken särskilt stor eller överdrivet stark! Men ja jobbar på den sistnämnda. Det är ändå lite mysigt att krypa ner i källaren och lyfta lite skrot medan stereon spelar för fullt. Ja fick mer vikter av mor och far i julklapp som ja nu har provkört. Det blev väldigt tungt:) haha! Var ute på fågelskådning också! Ja “nollställde” min fågelräknare i och med att ja fick en fågelbok i julklapp och ska nu försöka komma ut och ha lite bättre koll på pippifåglarna. Väldigt rogivande! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!