Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Storbesök på Trollstigen

Idag har ja haft storbesök! Wengan och Axel är uppe och gör Stockholm och har checkat in på Jeppmans Gasthaus. Wengan for iväg in på nå fotojobb så då passade jag och Axel på att cykla. Visade mina testbanor här i Sigtuna och självklart testade vi även Trollstigen. Det nya hindret invigdes också och ja tog mig ned! Vi var också ut och buscyklade en sväng och har hunnit bygga lite mer på Trollstigen. Nu är vi på väg in mot Concept Store, ja är lite medresenär:) 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!