Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Stort tack Team TCM Sweden!

Säsongens sista race är genomfört, som jag varit inne på ett par gånger tidigare har jag även kört mitt sista race för Team TCM Sweden! Det har varit en lång säsong som mer eller mindre började redan i januari då jag var nere i Engelberg och körde Snow Epic. Säsongen drog väl i och för sig igång mer seriöst nere på Cypern i slutet av februari eller här hemma i Sverige nån gång i maj. En plan med denna säsong var att än en gång försöka dra ned på tävlandet, något som gått sådär bra, hehe. Tävlar fortfarande lite mer än vad som kanske är optimalt eftersom jag då och då ledsnar en del, framförallt på allt åkande. Även om jag dragit ned en del har jag fortfarande gjort 48 starter i år, medräknat mindre race. Men åter till team Tcm Sweden! Jag körde först en eller var det två säsonger under team corratec Swedens flagg, teamet som till i år bytte namn till team Tcm Sweden. Har verkligen gillat materialet, corrateccyklarna håller extremt hög klass och så tight som jag varit med min inside link har jag aldrig varit med någon hoj. Känslan av att vara i total kontroll och verkligen låta cykeln vara en förlängning av kroppen är oslagbar! Allt har fungerat bra, tillgång till bil, bra stöttning men det finns något jag saknat och det är gemenskap. Team Tcm Sweden har representerats av mig och Oliwer Kangas. Då Kangas tävlar i enduro, en helt annan disciplin kan ni själva räkna ut hur mycket teamkänsla det varit på eller inför racen. Tanken var ju att vi skulle vara fler men Linn Tyllman har inte kunnat gasa i år och Rasmus Goj hade ju planer på enduro. Uppbackningen för min del har varit suverän och det finns inte någon brist i materialet som varit ett hinder för min prestation! Otroligt skönt att veta detta samtidigt som det inte finns något annat än formen att skylla på, haha! Men jag har saknat det där man har när man är mer aktiv i en klubb, fler som tävlar för samma flagg, eller tröja… Det i kombinationen med tokigt bra erbjudanden från flera andra håll gör att jag nu tackar Tyresö Cykelmagasin och alla andra som står bakom och stöttar Team TCM Sweden otroligt mycket för en fin och rolig tid! Det är alltid ovisst med den här typen av beslut men jag tror det ska bli bra!

Nu kommer kanske frågan upp, nu då? Vad blir det för upplägg till nästa säsong? Blir det en nästa säsong? Eller ska man kanske börja tävla i kafferostning, gå en baristautbildning och öppna ett fik? Njaaaa, inte riktigt va?

Jag har en del spännande planer och nyheter inför 2016! Hur några av dessa ser ut tänkte jag berätta på fredag!

Tänkte att jag kunde posta lite Corrateciga och TCMiga bilder från de gångna åren. Det finns såklart femtioelvatusen bilder men här kommer några roliga minnen!

IMG_6017 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_CORRATECDSC_1126 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_0332 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_0342 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_0367 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_0612 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_1485 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_1503 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_6207 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_6700 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_7778 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSCN1786 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSCN2489 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_IMG_1631 Jesper_Andersson_IMG_4898 Jesper_Andersson_IMG_4379 Jesper_Andersson_IMG_1873 Jesper_Andersson_IMG_0038 Jesper_Andersson_FULLSIZERENDER Jesper_Andersson_DSCN2477 Jesper_Andersson_DSCN2226 Jesper_Andersson_DSCN1910 Jesper_Andersson_DSCN0036 Jesper_Andersson_DSC_1077

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons