Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Sträckt men funktionell

Var ute och lunkade tillsammans med Jimmy Bodin igår, vet inte om ja fick nån liten sträckning på utsidan av låret för när ja kom hem och även imorse när ja vakna så kände ja mig lika smidig som Joakim von Ankas pengabinge… Men efter en lång uppvärmning på MIA kändes det bra och ja provade att gasa lite, funkade väldigt bra:s nu ska ja se till att varva ner ordentligt, överdrivet länge;) ingen som är sugen på gran Canaria i övermorgon? En vecka MTB? Någon? Dra iväg ett mail asap till info@jeppman.com i sådana fall! Det är billigt!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!