Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Strul men kul i Alingås

Den här dagen gick inte riktigt som planerat… Jag och Sophie Wulff lämnade Skara och rullade ner mot Alingsås. Damjuniorerna starta strax innan 11 och jag skötte langningsservice. Stod och tjöööta lite med Robin Thyrstedt under tiden cyklisterna kämpade runt banan. När det blev dags för andra langningen tyckte jag först det tog lite väl lång tid och jag började känna att jag var tvungen att fixa lite inför mitt egna race. Fixade en ersättare som kunde langa för ryktet gick att nån hade kraschat och nu befann sig i en ambulans. Rullade till målet och tyvärr var det Sophie som skrotat och var något blåslagen. Jag samlade ihop lite prylar och hann precis hitta familjen Lindh som var så otroligt snälla att hjälpa mig med langningen. Så otroligt trevligt, omtänksamt och härligt folk i den här sporten. Det blev noll i uppvärmning och de första två varven var ingen lek. Men snart kom jag igång och trampa på längs den roliga banan. Efter mål rullade jag till sjukan där en blåslagen men i övrigt helt okej Sophie satt. Fixade lite käk och ett Macgyver-bord. Nu är vi tillbaka i Skara och laddar om inför morgondagens långlopp. Får se hur det går, vi håller tummarna!

JAN_0426_JesperAnderssonPhotography JAN_0430_JesperAnderssonPhotography JAN_0432_JesperAnderssonPhotography JAN_0450_JesperAnderssonPhotography JAN_0451_JesperAnderssonPhotography JAN_0452_JesperAnderssonPhotography JAN_0453_JesperAnderssonPhotography JAN_0460_JesperAnderssonPhotography JAN_0475_JesperAnderssonPhotography JAN_0477_JesperAnderssonPhotography JAN_0503_JesperAnderssonPhotography JAN_0509_JesperAnderssonPhotography JAN_043413662630_10153567114930356_1629438469_o

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar