Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons
Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

En dag efter långlopp är det rätt skönt att ta ett rullpass på förmiddagen. Så blev det idag med ungefär 1,5h cykling. Eftermiddagen bjöd på jobb och styrketräning för bål och överkropp. Nu har ja fått i mig lite middag, planen är att hinna med lite distans imorgon men får se om schemat tillåter det:s måste skicka med en bild på protokollet. Äntligen är Nicke, AKA rosa farbrorn med och tävlar igen efter att ha varit lite skadad. Ja fick väl lite handikapp men ja slog han och det är det som räknas, Nicke….1-1:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!