Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Svagt psyke

Vilodag idag, vill försöka ha lite krut i benen på framförallt lördag. Då är det SM  i cyclocross. Vilar idag och sen uppladdningsmonark imorgon:) angående rubriken så handlar mitt svaga psyke om kalufsen. Jag orkar inte med det längre…i dubbel bemärkelse. Så nu åkte en del av skiten av, ja känner mig fri;) haha. Nu ska ja iväg och jobba med banan till smackcrossen som avgörs dagen efter sm!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!