Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Swe Cup 2016

Tiden går fort när man har roligt! Igår var jag nere i Göteborg och körde sista deltävlingen ur Swe Cup. En riktigt rolig bana som jag missade förra säsongen. En hel del berghällar, rötter, både naturliga och byggda hopp och en del snabba utförskörningar. Något som inte var riktigt lika kul var den kropp jag hade med mig. Tror jag har något litet förkylningsliknande trams i kroppen, det i kombination med lite ostrukturerad träning på sistone och mycket resande gjorde att det gick tungt. Tur att det var en så kul bana, mer än tillräckligt för att väga upp för den tråkiga kroppen 😉 hehe! Kul också att bror var med och hejade och for runt med kameran, kameraintresset ligger i familjen! Jag lyckades ändå säkra en del poäng och jag såg senare att jag knep en 7:e plats i totalen. Det har varit en kul SweCup där jag måste säga att samtliga banor och arrangemang varit kanon! En fin variation på banor, duktiga arrangörer och trevliga medtävlande, precis som man önskar sig! Skönt också att materialet jag tävlat med funkat så otroligt bra! Grymt tacksam för mina sponsorer, familj och vänner som tror på mig och supportar mitt cyklande!

Angående framtiden, en del trådar är säkrade, andra hänger fortfarande löst! Har några roligheter på gång, tror det kan bli tokigt bra! Nu ska jag snart topsa xc-hojen som snart kommer finnas till försäljning hos min suveräna sponsor CykelHuset i Upplands Väsby

 

Fil 000 Fil 001

viby.jpeg_JesperAnderssonPhotography_2

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar