Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Swe-cup avklarad, nöjd!

Swe cup i xc är i och med dagens tävling i Åkersberga, arrangerad av Täby mtb avslutad. Dagens tävling gick väl inge vidare, hade inget direkt tryck i benen men jag hade kul i alla fall. Banan var nog den roligaste i cupen. Upp och ner, stock och sten. Täby har lyckats bra! Bra arrangemang där allt fungerar problemfritt…som alltid när Täby arrangerar! Tummen upp! För min del gick det som sagt lite trögt. Gjorde årets fånigaste vurpa på uppvärmningen men slog i bröstkorgen så jag fick lite ont. Inga större problem under själva loppet, adrenalinet satte smärtan åt sidan…men nu känns det värre. Men nu spelar det inte så stor roll, haha! Det är gott om tid innan crossäsongen drar igång. Efter racet gick jag ut och fotade och jag har typ 8 gb bilder att gå igenom. Och nu är det FORMEL 1!!! Så jag får lov att återkomma med lite bilder senare. Swe cup är alltså slut för i år och jag lyckades hålla min tredjeplats. Grymt nöjd över det! Jag är ju inte tredje snabbaste xc åkare, det vet jag. Men i en cup gäller det ju att vara jämn och köra allt, det vinner man på i längden. Kul med ett pris och förhoppningsvis även en liten prispeng. Nu är det som sagt FORMEL 1, Singapores grand prix, sätter 50:- på att det blir safety car idag…nån som sätter emot?

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons