Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Sweden Bike Expo – sista svängen

Det fanns en tanke om att hinna köra lite Keps Cup idag. Men efter Formel 1 imorse och sista packandet inför kommande äventyr fanns det inte tid över tyvärr. Apropå Formel 1 så har de ju tagit in ettt nytt reglemente för kvalet som är rätt rörigt och lite klurigt att förstå om man inte är insatt, lugn bara lugn. Läste precis att de går tillbaka till tidigare reglemente! SKÖNT!

Dagen bjöd istället på följande träning: Lite mysigt benbyggande uppe på Clarity in Life. Efter det for jag in till mässan, fotograferade lite och plockade ner min fotoutställning. Fick sälja några av bilderna och tänkte jaga lite efter de som är med på bilderna och höra om de vill köpa sin bild 😉 Nu är väskorna packade. Lite slapp med film ikväll innan det blir ut och flyga igen imorgon 😀Jesper_AnderssonDSC_0535Jesper_AnderssonDSC_0385 Jesper_AnderssonDSC_0390 Jesper_AnderssonDSC_0401 Jesper_AnderssonDSC_0412 Jesper_AnderssonDSC_0417 Jesper_AnderssonDSC_0420 Jesper_AnderssonDSC_0430 Jesper_AnderssonDSC_0436 Jesper_AnderssonDSC_0453 Jesper_AnderssonDSC_0455 Jesper_AnderssonDSC_0457 Jesper_AnderssonDSC_0463 Jesper_AnderssonDSC_0464 Jesper_AnderssonDSC_0468 Jesper_AnderssonDSC_0470 Jesper_AnderssonDSC_0520  Jesper_AnderssonDSC_0538 Jesper_AnderssonDSC_0550 Jesper_AnderssonDSC_0551

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.