Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Tack Global Uppvärmning

Lite ironi över dagens rubrik… Men lite fundersam blir man ju när man kommer ner i källaren, öppnar källardörren och temperaturen är typ densamma. Var tvungen att spana in termometern som visade på sjuka 12 grader! Var lite sugen på att köra kortbent men då det är rätt fuktigt i skogen blev det benvärmare. Rullade iväg mot Märsta vidare mot Rosersberg med sällskap av Morgan och Allan från Smack. Rullade vidare mot Ängsjö där Mikael Kippilä hängde på. Blev någon timme på Ängsjö’s roliga milspår. Ett kul spår som idag bjöd på en del hala rötter och berghällar. Körde något varv på två gamla KM-banor i Väsby och rullade sedan hemåt i värmen. Ingen cykelbränna att tala om men fyra roliga timmar till protokollet. Plus att jag än en gång får nöjet att köra lite tvättmaskin… Citerar Morgan; “När vi spela Pingis i fredags blev det inte alls så här skitigt”. Kul att tvätta cykeln också, så kul att jag tänkte att jag kunde dela med mig av en liten kort film..

702953_10153119839335356_795309773_n

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons