Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tävlingssöndag

Söndagen är här med allt vad det innebär! Tredje och sista etappen av Borlänge tour är väl det som för min del smäller högst. Idag är det ett XCC, en lite kortare bana än igår, ungefär hälften så lång. Så nu ska det köras 6 varv på en 3 km lång bana. Hoppas benen hunnit komma ikapp lite sedan igår! Men det är inte bara cykling, det är även en av säsongens bästa formel 1 tävlingar i helgen – Monacos Grand prix! Hittade en bild på nätet på Ronnie på just Monaco! Som om det inte vore nog så är det ju mors dag idag också! Mycket nu!

Fick dessutom en bild från gårdagen som Donaldh och Mikaela från Uddevalla ck hjälptes åt att ta;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!