Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tecken på vår och värme!

Underbar dag! Årets första pass på svenskt territorium där jag kör med bara ben, i och för sig var det ett pass uteslutande långsamt cyklande i skogen men ändå… Balsam för själen! Körde hårt på gymet och hade en del att pilla med så det blev återhämtande lek i skogen. Det blev lite teknik ändå, några lite snabbare turer utför, lite mindre hoppande och helt enkelt bara kul på hjul! På eftermiddagen/kvällen kom dagens andra härliga vårtecken – årsmöte med Knivsta CK, klubben jag numera tävlar för! Ser fram emot cyklande med dem! De är en väldigt driftig klubb och jag tror det kan bli hur bra som helst!

image image

nämnde igår att jag fått ett smakprov på en ny kaffeböna från Rwanda. Rostade den igår och provsmakade idag! Mums!! Det är ett ekologiskt kaffe som säljs med direct trade principen. Hon jag köper det av, hennes mor har gården i Rwanda och de är väldigt noga vad det gäller kvalitén på bönorna. Bönorna växer på mellan 1700 och 2000 meters höjd och räknas som “specialty coffee”. Har bara rostat väldigt lite men det var tillräckligt för att jag och min Kaffeverkstan skulle slå till på en säck! Ser fram emot att kunna dela med mig av denna smakupplevelse framöver!

Imorgon blir det bästkusten med kameran i högsta hugg! Ha en trevlig helg!

imageimage

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.