Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Teknik på eftermiddagen

Lite halvtrist väder idag gjorde att jag tvingades planera om lite. Hade egentligen planer på att dra ut på ett fotojobb men med spöregn fanns inte det önskade ljuset… plus att kamerautrustningen flyter dåligt. Blev lite kyrkklockejobb istället och på eftermiddagen drog jag ut på lite teknikträning. Hade hoppats att det skulle vara lite blötare men även om det var hyfsat torrt bjöd skogarna på en och annan hal rot. Förjävla kul att köra på blött underlag, det enda tråkiga är att det blir lite mer pill efter det att man slutat trampa. Men idag var det alltså inte så blött och faktum är att jag inte var särskilt kladdig när ja kom hem! Lysande! Apropå lysande,  planerandet av årets Norrort Lightbulb pågår för fullt! Kolla in Facebookgruppen eller norrortlightbulb.blogspot.se för mer info!

Processed with Snapseed.

IMG_1667

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar