Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Onsdag = smackserien. Nu var det ett tag sedan ja var med, har blivit en hel del mtb men idag var ja sugen. Hörde med Emil Rosenberg om han var sugen på att hänga på och strax innan 17 dök han upp och vi cyklade upp till uppsala där tempot skulle gå. Vi var på plats lite väl tidigt och ja kunde få ett så pass tidigt nummer som 3. Starten gick således 19:01:30 och ja gav mig iväg österut med mor och far på plats hejjjjandes. Kändes rätt bra, med tanke på hur lite tempo ja kör så måste ja ändå vara nöjd med dagens insats. Har ben som var upp och härjade på Väsjöbacken igår också. Men Idag var det faktiskt riktigt kul att köra tempo! Efteråt blev det lite kort skitsnack innan jag och Emil tog sikte på sigtuna och rullade iväg. Grymt fin kväll och ja brände av några bilder på vägen hem. På bilderna ser ni Emil med nya Cykelhusetdressen! Snygg! Kommer passa bra till min i övrigt vit/röd/blåa outfit! 😉

Snabbing!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons