Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tempoonsdag med finbesök

Idag är det onsdag och således var det dags för tempo. Strax efter lunch kom Emil Rosenberg förbi, vi tog en promenix genom Sigtuna, såg några bryggor som hade fått smaka på naturens krafter… Sen var det dags för tempo ute i Lunda så vi bytte om till temponördar och rullade upp förbi Arlanda och vidare mot Lunda. Körde 15 km tempo, benen kändes rätt tunga från start men iväg kom ja. Första gången den här säsongen på smala däck. Iväg till vändpunkten och tillbaka. Efteråt blev det snabbtänkt med lite mer kläder och satte kursen mot Sigtuna. Vi körde lite partempostuk vissa bitar, riktigt mysigt;) haha. Kom ikapp en långtradare vid nån rondell som vi tog rygg på. Nu har vi precis ätit en lyxmiddag och sitter och kikar lite på tv. Laddar om inför imorgon då det är Upplands cup på mtb:) FORZA

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!