Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tempopremiär

Ikväll var det dags för premiär av årets upplaga av Smackserien. Det skulle egentligen börjat förra veckan men på grund av istid blev det inställt. Men idag var det dags för 10km tempo. Ja körde på mountainbiken, tog en tur innan på 1.5 h så ja var uppvärmd när ja skulle starta. Kändes bra! Vet inte vilken tid eller snitthastighet ja fick till, men ett bra träningspass blev det:) Imorgon blir det inget klockarbete utan tänkte ta ett långpass på mountainbiken:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!