Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Temporesultat

Nu har resultatet från gårdagens tempo kommit upp…så nu har ja bevis för att det går långsamt på tempocykeln, haha. Det gick ändå snabbare igår än veckan innan då banan var kortare. Nu börjar ja ladda inför helgen, ser fram emot att gasa lite på Ultimata Ulla. annars blir det vila för ben och hjärta idag. Har haft några veckor med bra träning så ja tror inte det är fel att lägga in en dag med vila. Hård träning kräver hård vila. Ha en bra dag:) Hittade en bild på Facebook som Kim i klubben hade tagit, skickar med den!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!