Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Testat endurooutfiten

image image imageProvkörning av xc hojen igår och idag var jag ut på en rolig sväng med endurohojen. Ville testa hela outfiten så det blev fullfacekruka, goggles, baggies, nya specializeddojorna och såklart nya ögonstenen! Om det kändes något ovant igår på en 29″ så kändes det bara helt rätt, rakt igenom idag. 29″ på endurohojen är ju något i hästväg! Håller på att justera in det ena och det andra så jag har inte jämfört några tider men jag kan säga direkt att det är en klart märkbar skillnad! Kul som fan! Vill bara komma iväg till lite längre utförsstigar nu, ner tillbaka till Livigno där jag var i somras vore inte fel! På eftermiddagen blev det till att flytta halva Ica butiken hem till mina skåp, kan låta otroligt men skåpen fick vacuum att framstå som överfullt;) nu på kvällningen blev det löpning och upp till gymet för lite överkroppsstyrka. Gymet jag fått hjälp av, Clarity in Life här i Sigtuna har allt man kan önska och efter att ha blivit rätt mör var det skönt med en bastu!! Skickar med en bild på månen jag tog i veckan. Vackert!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons