Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tillskott till hangaren

Har nämnt här på bloggen vid några tillfällen att ja pillat med ett modellflyg. Perfekt vilosysselsättning! Nu är dubbeldäckaren klar och ska bara laddas innan ja kan åka ut till flygfältet och krascha den…haha! Jag fundera på om jag skulle samla ihop alla radiostyrda prylar jag har, ta kort och lägga upp här på bloggen…men det här är ju en blogg om framförallt min träning så det kanske inte passar in riktigt. Idag är en sån där dag då ja mest går runt och fryser, vet inte om ja kanske håller på att bli sjuk:s bäst att ta det lite lugnt. Tänkte faktiskt sätta mig och spela lite tv-spel, köra in mig på helgens formel1 bana:) Det i kombination med en kopp te med lite citron och ingefära gör nog susen:)

Några av alla radiostyrda leksaker
Storleken har betydelse…
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!