Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tomtar bakom spakarna

Verkar som att hustomtarna blivit lite griniga eftersom de inte fått vara med på ett par dagar. Dom brukar vara hjälpsamma men idag såg det annorlunda ut. Kände vissa spår av träningsvärken men jag tog mig genom passet. Innan passet var jag iväg till en gård med en massa äppelträd och två päronträd och plockade lite pallfru…ja menar fallfrukt och har nu kokat lite äppelmos och även päronmos! Snart är det söndag, då är det sista tävlingen ur swe-cup. fan vad ja ska gasa då!! Starten går klockan 1230 vid Åkersberga Sportcentrum. Kom och heja om ni inte har något bättre för er!

Samarbete på hög nivå…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!