Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Tomtefika och tempo

Efter lunchen var jag…och tydligen hustomtarna en sväng till Uppsala. Efter att jag hade uträttat mitt ärende var jag förbi en polare på sitt jobb och jag passade på att ta en kopp te. Hustomtarna är lite opålitliga ibland, ja kom på dom när de var på väg att ha socker i tet! När jag kom hem från Uppsala bytte jag om till cyklist och tog linjecykeln till Lindholmen i Vallentuna. Där var det ett riktigt kort tempo idag, 11 km. Jag älgade på så gott jag kunde på linjecykeln innan jag cyklade hem i solnedgången. Tyvärr ingen bild från tempot men jag lyckades ta två bilder på Jon och Owe istället som ni får kika på.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons