Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Toppenhelg på g!!!

Det här kommer bli en tokigt bra helg, det känner jag på mig! Har nu åkt tillsammans med familjen Smack-Morgon kommit upp till familjen bäst i Ludvika! Här kommer vi spendera kvällen och natten innan vi ska dra och kolla på rallyt imorgon! Hurra! Ska bli så tokigt kul att få fotografera rally! Skönt med en cykelfri lördag där man gör något annat skoj, sådana dagar behövs! Jag har packat med med lite kameraprylar! Det här blir #funfunfun!!!!image


image

en god cappuccino till lunch också!

image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar