Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Totalknas i Varberg

Ibland går det inte som man tänkt sig. Idag var det en sån dag! Det kändes rätt bra idag. Revbenen hämmade mig ingenting! Ungefär halvvägs in i racet låg jag först i en liten klunga och tvingades bromsa hårt då en högerkurva var skitdåligt markerad. I den hårda inbromsningen körde Simon Galle… Ja, från samma team in i mig och omkull och tvingades bryta. Jag höll mig på hjulen men körde senare punka. Munstycket till kolsyrepatronen var paj och ja fick gå tillbaka och låna en pump och tappade mycket tid. Sen älgade jag på så gott jag kunde. Hade ändå väldigt kul, vet inte vilken plats men under omständigheterna kul! Hade en riktigt bra känsla i kroppen och det är värt mycket. Stackars Micke från teamet punkade också. Och Galle då? Jo, han har jag nu hämtat på varbergs sjukhus efter att de lekt syjunta och sytt honom med fem stygn! Lite Ayrton Senna och Alain Prost eller Louis Hamilton och Nico Rosberg. Men vi kom fram till att det bara var en race incident:) nu väntar en lång… Lååååång bilresa! Skål

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!