Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Träningsabstinens

Det här med spruckna/brutna/jävligt ömma revben är ju helt värdelöst! Verkar riktigt långdraget den här gången också! Jag har varit i backen med revben förut men jag tror aldrig jag har varit så här öm så här länge tidigare:s Landade med bröstkorgen mot en rot i slutet av förra säsongen på Täbys xc tävling men jag vill minnas att det läkte snabbare då. Nu har det flyttat sig dels bakåt in under skulderbladet och upp i området mellan framsidan av axeln och nyckelbenet. Det här funkar ju inte! Kan ju inte träna som folk! Plus att jag har fortsatt äta nästan som ja gör när ja tränar mycket vilket självklart får sina konsekvenser… Haha! Mina konkurrenter; ni får se upp i utförsbackarna! Körde precis en sväng med MIA, hon får en alltid att känna sig levande. Skönt att kräma på lite grann. Längtar tills jag kan kötta ordentligt fullt ut igen! Snart så! :)!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!