Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Träningsvärk

Efter gårdagens Keps blev det lite benstyrka och precis som vanligt när ja kör benstyrka kom det idag en släng av grym träningsvärk. Värt är det i rövmusklerna. Haha:) samtidigt är det skönt…på något sjukt sätt. Det blev ju lite återhämtningsträning i form av lugn löpning på förmiddagen så förhoppningsvis är det bättre imorgon. Ja använder kompressionsplagg från CEP som ja upplever gör skillnad. Fast ja har ju inget kompressionsplagg för musklerna i baken…vidare så kan ja meddela att ja idag gjort av med en halv förmögenhet då ja betalade Billingeracet, Kattegatt tour, de första två xc racen och något till ja redan glömt! Haha! Skickar med en bild på något vi alla längtar till, cykling i kortkort! Där ser man rätt tydligt en av musklerna ja för tillfället har skön träningsvärk i!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!