Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Trollstigen och lördagsnöje

Efter kvalet imorse fastna ja hos mor och far fram till strax efter lunch. Då stack ja ut på mountainbiken och testade för första gången Trollstigen i lite högre fart och flera varv efter varandra. Den är svår bitvis och vid ett tillfälle fick kulorna sig en  riktig omgång av sadeln… Så nu kanske ja får adoptera barn i framtiden;) haha. Varvet tar ungefär 9:30 och toppfarten är nog inte mycket mer än 20km/h..Åkte mot Märsta och mötte två andra på mtb varav en är en av mina sponsorer, Upplands vattenskärning:) det blev en trevlig tur till Rosersberg bland annat. Sen blev det hem och en bastu med far och bror. Nu ska vi åka hela familjen och kolla på bio! 

Ni missar väl inte Japans Grand prix imorgon. Det finns streamat på www.lshunter.tv trevlig lördagkväll

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!