Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Trollstigen warm up…

Den här heter Björkstupet tills någon skrotat här!
Nu är Trollstigen Warm up genomfört. Förutom mig själv var det två hjältar som vågade sig ut och provköra banan, Per Kumlin och Ronnie Jansson fick jag med mig 🙂 Vi tog raka vägen till Trollstigen och började provköra direkt. Jag hade precis Stan’sat mina däck och hade glömt släppa ut luften, hade noll fäste! Efter ett kort pysa-luft-stopp blev det en annan skillnad! Vi körde ett lugnt varv och körde väldigt lugnt genom de olika hindrena. Sedan körde vi ett till varv lite snabbare, men ändå hyfsat kontrollerat. Det var ett parti, det som numera fått namnet “Kumlins brant” där Per hade lite svårt att få runt cykeln på ett smidigt sätt. Han försökte och skrota lite lagom. Jag ska inte påstå att ja hetsade honom men jag sa väl något i stil med “Annars har du en Chicken Line ditåt” haha! Han körde ner, hyfsat hårt…men ner kom han. Vi rullade igenom rockgarden och ja slog i sadeln i bröstkorgen och är lite öm nu, plus att sadeln fick sig en omgång. När vi kom ut på vägen för att rulla till nästa bana visade det sig att Pers framhjul hade tagit skada…Lite lagom vint! Han fick kliva av och ja och Ronnie fortsatte, ja körde sönder bakdäcket på väg till nästa bana. Körde två varv på Yoshi XC och ett varv på Klockbackebanan. Kul pass! Impad av mina gäster, de klarade banan med finess!
Här är det inte så brant…
Tycker hjulet ser vint ut redan här, men vi såg det senare!
En rockgarden utför, lite snällare nästan nu när den är täckt med snö:)

Så här ser det ut när man kör ner i den!
Så här vackert såg Pers hjul ut i slutet…
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!