Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

TT hos Gunnar

Nu har ja precis kört TT hos Gunnar Töjren. Den människan är bara helt otrolig! Bättre banbyggare och större eldsjäl för MTB får man leta efter. Han har varit ute och skottat hela banan! Skottat en bana som är ca 2 km lång! Banan bjöd på roliga klättringar, utförskörningar, några hopp och några svåra snömoddiga partier. Till start var vi 7 pers, tre svenska mästare på plats! Det blev ett grymt träningspass. Blev halt i snömodden och det satte verkligen tekniken på prov. Snabbast var Emil Lindgren, inte helt otippat! Sen kom Gunnar och sedan ja, efter mig är ja lite osäker på placeringarna. Grymt kul var det. 

Ombyte i Smurfen:)
Eftersnack och tecknat barnprogram;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!