Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

TT på snö och is

Idag var det dags för lite TT, det blev hyfsat välbesökt. Vi som startade var Gunnar, Ville, Stefan, Kumlin, Carlström, Morgan, Oskar- och Sophie Wulff och så jag. Det var riktigt kul och tungt. Kände av gårdagen en del men det funkade över förväntan. Det verkade som att alla var nöjda med både banan och fikat. Jag hade gjort kladdkaka samt päronpaj, Wulff hade gjort varm choklad och mor och far kom med kaffe. Rena rama picnicen! Skittrevligt. Pappa for runt i skogen med kamera så här kommer lite bilder. Wulff skötte tidtagningen så tider ska ni få! Kort om själva racet. Jag gjorde en kass start men kom snabbt ikapp. Hade häng i början på GUnnar och Ville men det gick över rätt snabbt. Låg och krigade lite med Carlström och Kumlin men var tvungen att släppa Carlström och stackars Kumlin punkade 🙁 På näst sista varvet började ja komma ikapp Carlström men när han fick sällskap av Ville som hade stannat för att vila fick han nya krafter. Grymt rolig träning! Kul att ni kom! Nu ska ja åka och gratulera en kusin som fyller år 🙂

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons