Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tungt i Borlänge, resultat

Dagens etapp av Borlänge började rätt tungt för min del. Benen kändes rätt mosiga redan från start och att hänga med några snabbingar fanns inte på kartan för fem öre! Men sen efter två varv kom ja igång lite och kunde börja gasa en del i alla fall. Körde ikapp och om några stycken och kände mig i stort sett starkare och starkare. Väl i mål kom ja på en 15:e plats och trots gårdagens dåliga sprint hamnade ja på en 15:e plats även i totalen. Nu har ja slagit mig ned i hängmattan och försöker ladda om inför morgondagen! I helgen är det Monacos Grand prix och jag vill INTE höra något om hur det gått!!!

Dagens etapp

Totalt

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!