Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tvärtombagare

Bagarna brukar ju hålla på tidigt, tidigt. Och det är väl kanske även då jag själv är som mest effektiv. Men idag blev det ett kvällsbak. Två limpor med bland annat havregryn, grahamsmjöl och lite rivet äppelskal! Blev smaskens! På dagen cyklade jag förbi Cykelhuset i Upplands väsby där jag fastnade och jobbade lite. Monterade en cykel som imponerade mig, en Specialized Demo 8, det roliga med den är att det till 2014 sitter Öhlinsdämpare i bak! Dämpare som tillverkas i Väsby!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!