Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Typiskt!

Har precis suttit och anmält mig till lite cykeltävlingar. Brukar vara på hugget men nu hade jag visst slarvat bort mig lite, sista dagen för ordinarie anmälan till Lida Loop var igår…så det blev en dyr historia 🙁 Alltid lär man sig något! Efter cyklingen idag for jag runt en sväng med gräsklipparen och häcksaxen här i trädgården, oj vad fint det blev. Djungeln ser nästan ut som en trädgård nu! Var ute och sprang en kort och lugn sväng i det fina vädret, förbi päronen och sedan hem igen. Imorgon är det fredag…kan man tro att det eventuellt vankas morgonmys med Mia? Vi får se 😉

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!