Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Underbar distans med sevärdheter


Jag kanske verkar tjatig men f@n vilket underbart väder för distans! Så härligt att jag egentligen bara ville fortsätta trampa i all evighet! Cyklade bort mot Ängsjö, vidare bia Kallhäll till järvafältet för att sedan vika av norrut igen. Var förbi dagens första sevärdhet, Cykelhuset, alltid kul att komma in där, se alla fina cyklar och surra lite med “grabbarna”. Börja rulla hemåt men väl i Rosersberg skulle Morgan vika av hemåt men jag trivdes så bra i solen så jag skarvade runt Arlanda, kikade på något flygplan som kom in för landning, man känner sig inte överdrivet stor när de drar förbi! När cykeln tillslut stannade här hemma hade jag drygt 5 timmar, 11,5 mil och över 1000 hm på min Garmin. Ett fint och härligt pass. Saknar såklart en del att cykla nere på Cypern, känns lite konstigt när man ändå varit där tre år i rad. Men med under sådana här förhållanden går det ingen större nöd på en här hemma!

image image image image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar