Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Underbar pryl!

Jag har köpt en så sjukt häftigt pryl att ja måste göra ett inlägg bara för för den! I förrgår när ja skulle fotografera talgoxen vid fågelholken uppstod ett problem. Stod ja vid kameran undvek fågeln att flyga dit och ja hade ingen fjärr till den kameran så ja fick ju kuta full fart och knäppa kort när han var påväg ut ur holken. No more! Det här är en tråd/fjärrktlösare som går via blåtand… Till en app i mobilen eller Ajpäden. Ja kan alltså ställa upp kameran och styra den från mobilen. Det går inte att justera kamerainställningarna men ja kan fokusera via appen och det finns en del olika spännande fotolägen. Bland annat upprepade kort, bulbfunktion, schemalagd bildtagning! Woow! Kan ni gissa vad den kosta? 400:- ! Sällan ja gör sådana här inlägg men den här var så klockren att ja ändå måste tipsa! Annars har ja varit på maskinmässa och gått idag så ja är helt trött i benen. Men snart är det dags, tänkte köra Upplands cup ikväll. Brukar vara roligt och trevligt!

Liten pryl som knappt tar någon plats. Sitter nu i blixtfästet men kan ligga gärna hänga i kabeln.

Kommandocentralen!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!