Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Uppfinningar, backkötta, kyrkjobba och investera..

Ännu en bra dag till kalendern och jag förvarnar för här kommer ett inlägg med en och annan bild. Det är otroligt vad lite vårväder kan pigga upp humöret, nästan till överdrivet fåniga nivåer! Efter lite bildbearbetande och jobbplanerande drog jag ut på ett kort men ack så jobbigt träningspass. Det blev backköttande idag. Tyvärr så har vi ju inte så många långa backar här, men är dom små får man ta två… Upp och ned tills benen skrek och sen var det bara resten kvar! Tänkte att jag även kan visa min fiffiga klädhängare jag gjort. En fyrkantsstav i stål och neodymmagneter fästa i små 3d-printade “pluppar”. Upp med klädesplagget och pang så sitter de med en magnet! Låter det för enkelt för att vara sant? Tänkte väl det, därför får ni en film på när jag hänger upp pulsbandet 😉 Haha!

Jesper_AnderssonIMG_2613

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=sixdEF0vCvE&w=560&h=315]

Jesper_AnderssonIMG_2614

Efter tränande, uppfinningsnörderi och lucnh drog jag in till centrala Stockholmssmeten och servade lite kyrkklockor, är det bara jag eller blir det bara fler och fler bilar där? Hatar att sitta kö, så fruktansvärt nedrans oproduktivt! Väl där besökte jag vad som måste vara något typ av paradis, bortsett från att jag alltid går där ifrån med en tom plånbok… Jag var in till Kameradoktorn och investerade i en ny glugg till kameran. Jag gillar verkligen Kameradoktorn, där kan man snacka om service och orimligt kunnig personal. Där kan man för tusan få svar på allt, allt som har med kameror att göra!

Jesper_AnderssonIMG_2616

Nu när jag köpt en ny glugg får jag en över, så om någon är sugen på en Sigma 24-70 f/2.8 passande Nikon så kan ni dra iväg ett mail till info@jeppman.com

12321422_10153235032485356_2187982411567106289_n

Och så lite bandyhuliganer jag fotograferade igår kväll. Första gången jag plåtar inomhussport på det sättet, kul men svår utmaning, lärde mig mycket!

Jesper_AnderssonDSC_9253 Jesper_AnderssonDSC_9121 Jesper_AnderssonDSC_9101 Jesper_AnderssonDSC_9067 Jesper_AnderssonDSC_9066 Morgan_porträtt_2_1

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.