Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Uppladdning

Nu är ja laddad, har ätit frukost och ska så småningom börja röra mig ned mot Varberg. Sen start idag så det är ingen brådska. Har laddat med min suveräna banangröt med lite fruktsallad från igår. Som en del av er vet så är mina väggar där hemma prydda med cykelprylar så som ramar, hjul osv… Har man ett musik och gitarrintresse ser det ut så här. Kan se en viss samlar-gen hos sönerna Andersson?

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!