Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Upplands cup i Norrtälje

Ikväll var det dags för Upplands cup på den tokigt roliga banan vid Kvisthamra i Norrtälje. Kom dit lite sent men hann ändå provköra ett varv innan det var dags för start. Det här är ju tävlingar där man tar tillfälle att träna inför viktiga tävlingar. Väldigt bra träning! Ja har varit lite dålig på starter och även om man kan träna det hemma på grusplan så blir det aldrig samma sak som när det verkligen gäller. Gjorde en bra start idag och var först upp för backen. Ja trodde ju knappast att ja skulle kunna hålla alla bakom mig hela vägen in i mål. Men det gör inte att ja inte kommer försöka…. Som sagt en askul bana och formen är på väg tillbaka. Det går långsamt men det går iaf i rätt riktning. Snabbast idag var Flockhart, sen tror ja det var ville, Gunnar och sen lilla jag. Hade Mikael Karlsson jagandes tätt bakom men han kom aldrig ikapp riktigt. Tur för honom… Hade han kört om mig hade ja vägrat skjutsa hem honom;) haha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons